Menu
MarketPlaces profiel
MarketPlaces voor DayTraders
MarketPlaces voor Private Banking
MarketPlaces Commodities
Executive summary
Kontakt adres en locatie
web links
MarketPlaces
 

MarketPlaces profiel


MarketPlaces richt zich op professionele handelaars met een aantal modulair opgebouwde order management systemen. MarketPlaces maakt gebruik van de modernste object georiënteerde technologieën die het mogelijk maken flexibel in te springen op veranderende marktsituaties. Daarnaast garanderen deze technologieën ook een betere en goedkopere onderhoudbaarheid van de systemen. De platform onafhankelijke front- en mid-office modules van MarketPlaces zijn eenvoudig te integreren met uw huidige back office.

  • MarketPlaces is internet enabled. Het stelt u in staat om klanten uw systeem te laten gebruiken om orders in te leggen.
  • Middels een speciale autorisatiemodule bewaakt u de mate van toegang die u verschillende gebruikers wilt geven.
  • Een geïntegreerde teammodule maakt het voor grotere organisaties mogelijk om, vanaf een aantal locaties, met meerdere gespecialiseerde teams, vanuit hetzelfde systeem, op verschillende beurzen te handelen. Dit kunt u vanuit één centrale plek sturen.
  • De security- en operationsmodules zorgen voor een complete digitale order trail, met de mogelijkheid om de volledige historie van afzonderlijke orders of handelaars in te zien. U kunt alle rapportages eenvoudig exporteren naar Microsoft Office.
  • MarketPlaces is taalonafhankelijk waardoor grensoverschrijdend gebruik van het systeem geen probleem is.

Powered by Soops
info@MarketPlaces.nl